Kreta

kretaDe nieuwe lijn voor uitvalschermen in een mooi en tijdloos design. De gesloten cassette waarin het doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek. Geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

Breedte

150 cm t/m 500 cm

Uitval

100-115-130 cm

Standaard kleur omkasting en armen

Zilver geanodiseerd

Roomwit RAL 9001 (optioneel)

Bediening

Handmatig, diverse mogelijkheden Elektrisch met schakelaar of handzender

 

Techniek

Gesloten model Een nieuwe lijn voor uitvalschermen, in een gedurfd maar toch tijdloos design. De gesloten cassette waarin doek perfect opgeborgen wordt zorgt voor een optimale bescherming van het doek en geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand.

 

Vormgeving

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van uw woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende typen uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

 

Actie Uitvoering

 

Maatwerk

Bij een maatwerk uitvalscherm Kreta wordt het product eerst geproduceerd nadat u het besteld hebt in de door u gewenste exacte breedtemaat. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden