Tiara

Superstrak en modern vormgegeven kwaliteitsschermtiara-300x225

Breedte

250 cm t/m 550 cm

Uitval

200-250-300-350 cm

Standaard kleur omkasting en armen

Roomwit RAL 9001

Verkeerswit RAL 9016

Bediening

Elektrisch met schakelaar of handzender

 

Techniek

De omkasting bestaat uit slechts één profiel waardoor het een volledig gesloten systeem is. Deze kast beschermt hierdoor doek en motor optimaal. De knikarmen zijn op het scharnierende middelpunt ook volledig gesloten waardoor veren en verbindende kabels en banden door deze Protected Power Technologie® ultieme bescherming vinden. Door de verschillende zijsteunen en montageplaten is het scherm op vrijwel elke ondergrond in zowel wandmontage- als plafondmontage-uitvoering te verkrijgen en te monteren.

 

Vormgeving

Door haar strakke en toch licht afgebogen lijnen is dit scherm ook qua uiterlijk een absoluut unicum binnen het spectrum van cassette-knikarmschermen. Met het plaatsen van de armen vóór de doekrol is de constructie van dit scherm zeer laag gebleven en oogt het als een onopvallende streep op de muur. Met de optionele LED-verlichting, de strak-moderne eigentijdse vormgeving en de vier prachtige standaard kleuren is dit een knikarmscherm dat in haar prijs- en designklasse niet te overtreffen is.

 

Actie Uitvoering

Bij een actiematig knikarmscherm Tiara is de keuze in de breedtes en de uitval beperkt tot een aantal vaste maten. Ook is de dessinkeuze van het doek en de omkastingskleur beperkt. Kwalitatief is een actiescherm identiek aan een gelijksoortig maatwerkproduct van dezelfde benaming. Het actiematige is gelegen in de gunstige prijsstelling en de kortere levertijd. Als actie uitvoering verkrijgbaarbaar in de volgende maten: Breedte: 300, 350, 400, 450, 500 en 550cm Uitval: 250 cm en 300 cm** Bediening: Electrisch links of rechts Let op! **Uitval 300 cm niet mogelijk in combinatie met breedte 300 en 550 cm

 

Maatwerk

Bij een maatwerk knikarmscherm Tiara wordt het product eerst geproduceerd nadat u het besteld hebt in de door u gewenste exacte breedtemaat. Ook is de keuzevrijheid in uitval, doekdessins, omkastingskleur en de bedieningswijze en -zijde onbeperkt binnen de beschikbare mogelijkheden. Breedtematen zijn traploos te bestellen van 250 t/m 550 cm en de uitvalmogelijkheden zijn 200, 250, 300 of 350 cm. De Tiara in de maatwerkuitvoering kan elektrisch bediend met schakelaar of afstandbediend d.m.v. een handzender besteld worden. De doekkeuze is ongelimiteerd binnen de beschikbare collecties.